Keisnijderposter_WEBInmiddels hebben we na een zeer drukbezochte Try Out in het buurthuis Bij Katrien in de Triniteitstraat alweer zes voorstellingen gespeeld, twee tijdens het Bevrijdingsfestival 5 mei en vier voorstellingen in de binnenstad op 7 en 8 mei.

We hadden niet alleen het mooiste weer van de wereld deze dagen, maar ook een enorme toeloop van publiek! Vooral de voorstellingen op zondag 8 Mei op de Parade vlak bij de Sint Jan waren één groot feest. We trokken ook veel bekijks van buitenlandse toeristen op deze laatste dag van de unieke Bosch tentoonstelling in onze stad en zijn ontelbare malen gefotografeerd.

Nu zien we uit naar de laatste vijf voorstellingen tijdens 4 en 5 juni tijdens de Wereld van Bosch. Dan herleeft de tijd van Jeroen Bosch in de hele binnenstad. Wij spelen elke dag twee keer, steeds om 13.00 en 15.00 uur, op het podium bij het Tuighuis en de Azijnfabriek in de Bethaniëstraat. Op uitnodiging van de Stadsbibliotheek spelen we om 17.00 uur De Keisnijder aldaar.

Om de fantastische teamgeest die in de groep is ontstaan te vieren gaan we zaterdagavond gezamenlijk uit eten! Een welverdiende traktatie.

Onze dank gaat uit naar de volhardende regie, de acteurs en zeker ook de muzikanten- met name componist Henk Renders – die zich vol overgave vrijwillig voor ons theaterstuk hebben ingezet. Nu al een fantastische productie!

De muziek van de Keisnijder gemaakt door componist Henk Renders is via onderstaande link te downloaden:
Muziek de Keisnijder

IMG_4642IMG_4567