Afgelopen week zijn er enkele tientallen sponsoraanvragen voor het mega-project Cirque du Clochard 2014 de deur uit gegaan. Om het mogelijk te maken om op 12 juli 2014 op de Parade in hartje ‘s-Hertogenbosch dit unieke festival te laten plaatsvinden moet er namelijk een substantieel bedrag geworven worden.

We beseffen dat het in tijden van een financiƫle crisis geen sine cure is, maar vertrouwen erop dat het ook dit keer weer zal lukken. Alle voorgaande projecten zijn namelijk dankzij de steun van liefdadigheidsinstellingen, fondsen, particulieren en het bedrijfsleven tot stand gekomen. En dit niet zonder resultaat, want de voorgaande projecten bleken een groot succes op velerlei gebied! Door het deelnemen aan deze projecten krijgt het zelfvertrouwen van onze deelnemers een forse boost waarmee ze met meer vertrouwen in de maatschappij kunnen staan. Bovendien hebben de projecten behalve op veel belangstelling van het publiek, ook op veel media-aandacht mogen rekenen waardoor ze een positieve bijdrage levert aan de beeldvorming over klanten van de Maatschappelijke Opvangt. Deze twee effecten beogen we ook weer te realiseren met ons nieuwe project.

We hopen daarom dan ook dat we dus ook dit keer weer op uw steun mogen rekenen! Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar het productiebureau van de maatschappelijke opvang: productiebureau@modenbosch.nl