Steun stichting Sociaal Theater!

Sponsoring

 

Sinds we begin 2017 een zelfstandige Stichting werden, hebben we alweer twee producties achter de rug. “En leefden nog lang en gelukkig”en “ER WAS EENS…

De Coronacrisis raakt ons initiatief hard, want net als alle andere podiumgebonden activiteiten zijn er strikte beperkingen, die optredens en allerlei activiteiten in het openbaar en in groepsvorm bemoeilijken, zo niet voorlopig onmogelijk maken.

Toch willen wij vooruitkijken en ons voorbereiden op betere tijden. Het is zonder meer ons plan om nieuwe producties op stapel te zetten en wij willen in 2021- 22 gaan werken aan een nieuw filmproject en alles wat daarbij komt kijken. Hoe een en ander precies wordt ingevuld  zal blijken in de toekomst. Nu staat voorop om onze mensen uitzicht te geven op nieuwe initiatieven, waarin zij zelf de hoofdrolspelers zullen zijn, zowel voor als achter de schermen.

Op dit moment zijn onze financiële middelen zeer beperkt en hebben wij dringend behoefte aan het verhogen van ons werkbudget om volgend jaar inderdaad een nieuw groot project te kunnen opstarten.

Vandaar de oproep STEUN STICHTING SOCIAAL THEATER!

Uiteraard houden wij U op deze website steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van onze activiteiten.

Wij hopen op U te mogen rekenen, wij beloven U dezelfde enthousiaste inzet als altijd! Namens onze mensen alvast van harte bedankt!

Zie onderstaand hoe U het Sociaal theater kunt steunen.

Hoe kan ik Sociaal Theater ondersteunen?

U kunt uw donaties en sponsorgelden overmaken op de Bankrekening van Stichting Sociaal Theater: NL 06 RABO 0326 3736 16.

Of neem contact met ons op via onderstaande contactformulier

Zijn de giften aftrekbaar bij de Belastingdienst?

Inmiddels hebben wij als Stichting een ANBI status, wat betekent dat giften deels van de belasting aftrekbaar zijn, dit geldt zowel voor particulieren als bedrijven.

Wat is het minimum-bedrag om te sponsoren?

Ook kleinere giften worden gewaardeerd. In het verleden hebben we ook veel steun gehad van giften (door bedrijven) in natura, zoals logistieke versterking, catering en gratis locaties. Sponsoring in natura zal juist in de periode ná de Coronacrisis heel belangrijk worden.

Is het mogelijk om op een andere manier bij te dragen?

In het verleden hebben we ook veel steun gehad van giften (door bedrijven) in natura, zoals logistieke versterking, catering en gratis locaties. Sponsoring in natura zal juist in de periode ná de Coronacrisis heel belangrijk worden.

Sponsor worden

Neem via onderstaand formulier contact op over sponsoring van Sociaal Theater. Ook is het mogelijk om rechtstreeks te sponsoren. Klik hier voor meer informatie

Onze sponsoren