Zojuist ontvingen wij het heuglijke bericht dat het VSB Fonds wederom een project van het Sociaal Theater financieel ondersteunt, nu met een toezegging van € 7.500 voor De Keisnijder! Wij beschouwen deze erkenning als een enorme extra aanmoediging voor onze deelname aan Jeroen Bosch 500 volgend jaar en zijn zeer verheugd dat het VSB fonds, na de toekenning voor ons vorige zeer succesvolle project, wederom haar vertrouwen in onze producties uitspreekt  middels deze bijdrage.

vsbfonds-pay-off-web

Het moet gezegd dat de sponsoring zeer voorspoedig verloopt en wij willen alle sponsoren die ons nu al geld hebben toegezegd graag bedanken, want deze ondersteuning is in tijden van schrille bezuinigingen onmisbaar. Daarom bedanken we ook de volgende organisaties voor hun financiële bijdrage en vertrouwen: Stichting Vrienden van het Inloopschip, Zusters van de Choorstraat, Boudewijn Van Gorp Stichting Goede Doelen. Tevens willen we de  A.A. Brediusstichting bedanken haar sponsering in natura.

Er lopen nog enkele aanvragen. Wij hopen van harte dat we binnenkort nog enkele sponsoren kunnen vermelden op deze site zodat we ons project volledig kunne n realiseren. Wij rekenen op U!

Team Sociaal Theater MO