• Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Projecten

Donderdag 15 mei jl. heeft de hoofdsponsor van ons festival Cirque du Clochard een bezoek gebracht aan het Inloopschip en een theaterworkshop bijgewoond. Mevrouw Rina Punt en mevrouw Marina de Kanter hebben namens het VSBfonds een werkbezoek gebracht aan de theaterworkshop die werd gehouden in de repetitieruimte van de Papenhulst.

IMG-20140515-WA0003_Sophia

De theaterworkshop, onder bezielende leiding van Iris van Rooy, was erg leuk om bij te wonen. Het enthousiasme van de spelers was aanstekelijk, de sfeer buitengewoon goed. De dames van het VSB-fonds werden hartelijk ontvangen door de spelersgroep en ze hebben zeer geïnteresseerd de workshop gevolgd. De vreugde spatte van de spelers af tijdens de repetitie van ‘Campingvrees’, de speciaal voor Cirque du Clochard door auteur Arnoud Kremers geschreven klucht.

IMG-20140515-WA0000_Sophia 20140515_131428_Sophia

Zowel de bezoekers als de acteurs hadden het zichtbaar naar hun zin. We hebben alle vertrouwen dat deze klucht op de 12e juli een groot succes wordt en we verheugen ons al op het daadwerkelijke optreden op de Parade in Den Bosch.

We willen het VSBfonds en met name Rina en Marina bedanken voor hun oprechte belangstelling!